Let’s Sing Along with Coldplay!

Pengalaman pertama, apapun itu, mostly punya kesan tersendiri. Begitu juga dengan pengalaman saya nonton konser musik pertama di luar negeri. Bukan cuma artis biasa, tapi ini COLDPLAY. Performance nya sudah tidak diragukan lagi. Awalnya ketika denger berita Coldplay bakal manggung di Singapur, reaksi saya ragu mau nonton apa engga. Tapi boleh dicoba lah. Dapet tiket […]

Me and UBER

Everyday is a brand new day, especially when you are an uber driver. Yes I was their partner for a few months in 2016. It’s quite fascinating. Meet with different strangers out there, taking them to their destination which sometime I feel like in the middle of nowhere, talk to them mostly as if we’re […]

My Birthday Trip

August 2015 This idea came up out of sudden when me and my friends having chit chat on whats app, a few months before my birthday. I was so excited because I’ve never had one before. My birthday happened to be on Saturday, so we’re on leave on Friday and doing the trip until Sunday. […]

Another trip to Bangkok

November 2015 There’s always new experiences every time I’m having trip abroad, padahal negara yg didatengin itu-itu lagi. Trip kali ini ga kalah serunya sama trip-trip sebelumnya. This trip suppose to be with a travel partner, but due to a problem with his passport so I’m going solo on last minute. Eh tapi ga sendirian […]

Open trip to Krakatau

Setelah mencoba open trip ke Papandayan, berikutnya saya dan teman-teman mencoba untuk menyambangi Gunung Krakatau akhir Mei 2015. Untuk menuju kesana, kita harus nyebrang pulau, jadi meeting point paling strategisnya adalah di Pelabuhan Merak which is 7 hours away from Bandung during weekend. Berangkat hari Jumat jam 3 sore pake bus dari Leuwipanjang dan nyampe […]

My first 10K

Actually I’m not really passionate about running. I do like it, I’m doing it once in a while. But I’m not crazy about it.  I think it is the easiest sport to do as well as the cheapest. I said cheapest because you can doing it anywhere and anytime you want, don’t have to join […]

Hiking to Papandayan

Jaman muda dulu ngakunya sih anak gunung, tapi kalau ditanya udah pernah kemana aja cuma bisa jawab “Rancaupas” yang notabene ga masuk itungan gunung juga sih. #anakgununggadungan Dulu sih seneng kalau ada yang ngajak kemping, bawa carrier berisi alat perang, melewati jalan becek, bikin tenda, masak-masakan, berdingin-dingin ria, makan seadanya, tidur dempet-dempetan biar anget, tapi […]